Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

South African Junior Team Championships 2017 U16 A-Section

последно ажурирање12.01.2018 18:25:06, Creator: south african chess fed. (licence 20),Last Upload: south african chess fed. (licence 48)

Пласман со партии

Рк.Екипа12345678 ТБ1  ТБ2  ТБ3 
1[U16A] Johannesburg Metro A * 791052,0140
2[U16A] Western Province A * 78691051,0120
3[U16A] Ethekwini A3 * 6101049,5100
4[U16A] Tshwane Chess A324 * 78101044,080
5[U16A] Nelson Mandela Bay A43 * 991040,060
6[U16A] Ekurhuleni A021 * 823,540
7[U16A] Manguang A1101 * 917,020
8[U16A] Buffalo City A0000021 * 3,000

Белешка:
Tie Break1: points (game-points)
Tie Break2: Matchpoints (2 for wins, 1 for Draws, 0 for Losses)
Tie Break3: The results of the teams in then same point group according to Matchpoints

Advertisement