Избор на федерација    ECU Logo

Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Zambia (ZAM)

Flag ZAM
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - Open Section 1 Часови 18 мин.
2Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - Women Section 2 Часови 32 мин.
3Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - GM Norm 2 Часови 44 мин.
42017 Lusaka Province Chess Association - League 5 Денови 1 Часови
5Luanshya Closed Chess Tournament - Sep 2017 27 Денови 23 Часови
69th LPCA Blitz Tournament (23 September 2017) 28 Денови 8 Часови
78th LPCA Blitz Tournament (16 September 2017) 35 Денови 22 Часови
8ZONE 3 RAPID CHESS TOURNAMENT 36 Денови
96th LPCA Blitz Tournament (01 September 2017) 49 Денови 22 Часови
10Luapula Open Chess Tournament - August 2017 63 Денови 2 Часови
114th LPCA Blitz Tournament I(12 August 2017) 70 Денови 5 Часови
12Copperbelt Closed Monthly Tournament July 2017 75 Денови 3 Часови
13Boot Camp Luapula Preparatory Tournament 76 Денови 2 Часови
14Luapula Open Chess Tournament 85 Денови 21 Часови
15LPCA Blitz Tournament I(July) 91 Денови 16 Часови
16HKS Heroes and Unity Rufaro Tournament 110 Денови 19 Часови
17Zone 4.3 Open Tournament 116 Денови 19 Часови
182017 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Open Section 127 Денови
192017 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Women Section 127 Денови 1 Часови
20Rufaro Braii Chess Tournament 139 Денови 18 Часови
21COPPERBELT CLOSED MONTHLY CHESS TOURNAMENT- April 2017 154 Денови 21 Часови
222017 Zambia Open Chess Championship - Masters Section 176 Денови 10 Часови
232017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 17 Girls 189 Денови 4 Часови
242017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 17 Boys 189 Денови 5 Часови
252017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 13 Girls 189 Денови 6 Часови
262017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 13 Boys 189 Денови 6 Часови
272017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Girls SEN 189 Денови 23 Часови
282017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Boys SEN 190 Денови 3 Часови
292017 Zambia Open Chess Championships - Open Section 201 Денови 8 Часови
302017 Zambia Open Chess Championship - Blitz 202 Денови 21 Часови
312017 Zambia Open Chess Championship - Under 16 203 Денови 4 Часови
32Luanshya Closed Chess Tournament-March 203 Денови 19 Часови
332017 Zambia Open Chess Championship - Under 10 204 Денови 5 Часови
34INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 17 GIRLS) 209 Денови 19 Часови
35INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 17 BOYS) 209 Денови 19 Часови
36INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 13 BOYS) 209 Денови 19 Часови
37INTER-DISTRICT CHESS TOURNAMENT (UNDER 13 GIRLS) 209 Денови 19 Часови
38Lusaka Province Chess Association Pre Season - Ladies Section 209 Денови 21 Часови
39LPCA PRE SEASON 212 Денови 5 Часови
40Copperbelt Closed Elite Chess Championship - 2017 222 Денови 9 Часови
41INTER-SCHOOLS CHESS TOURNAMENT (UNDER 17-BOYS) 224 Денови 18 Часови
42INTER-SCHOOLS CHESS TOURNAMENT (UNDER 17-GIRLS) 224 Денови 18 Часови
43INTER-SCHOOLS CHESS TOURNAMENT (UNDER 13-BOYS) 224 Денови 18 Часови
44Ndola Inter Schools Chess Tournament - Under 13 Boys 225 Денови 19 Часови
45Ndola Inter Schools Chess Tournament - Girls Under 13 225 Денови 19 Часови
46Ndola Inter District Schools Chess Tournament - Open Section Under 17 Boys 225 Денови 19 Часови
47Copperbelt Closed Elite Chess Champuonships - February 2017 226 Денови 21 Часови
48Ginisko Copperbelt Closed Chess Championships 229 Денови 11 Часови
49Ginisko Copperbelt Closed Chess Championships - Schools 229 Денови 11 Часови
50COPPERBELT CLOSED CHESS TOURNAMENT FEBRUARY 2017 236 Денови 9 Часови
Advertisement