Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Wales (WLS)

Flag WLS
Бр.Турнирпоследно ажурирање
12017 South Wales Minor 2 Денови 6 Часови
22017 South Wales Autumn Premier 2 Денови 6 Часови
32017 South Wales Autumn Open 2 Денови 6 Часови
42017 South Wales Autumn Blitz 37 Денови 8 Часови
52017 Welsh Seniors Champ 44 Денови 6 Часови
62017 South wales Summer Major 44 Денови 6 Часови
72017 South Wales Summer Open 44 Денови 6 Часови
8Glorney Cup 83 Денови 11 Часови
9Stokes Cup 83 Денови 11 Часови
10Gilbert Cup 83 Денови 12 Часови
11Robinson Cup 83 Денови 12 Часови
122017 South Wales International Open 95 Денови 5 Часови
132017 North Wales Major 106 Денови 7 Часови
142017 North Wales Open 107 Денови 5 Часови
152017 North Wales Minor 107 Денови 6 Часови
162017 Welsh Blitz Champ 122 Денови 12 Часови
172017 Welsh Minor Championship 182 Денови 9 Часови
182017 Welsh Open Major Championship 182 Денови 9 Часови
192017 Welsh Championship 183 Денови 1 Часови
202017 Welsh Open Major Championship 183 Денови 3 Часови
212017 Welsh Open Major Championship 185 Денови 10 Часови
222017 Welsh Open Major Championship 186 Денови 5 Часови
232017 Welsh Minor Championship 186 Денови 13 Часови
242017 Welsh Championship 186 Денови 13 Часови
252017 Welsh Open Major Championship 186 Денови 13 Часови
262017 Welsh Open Major Championship 186 Денови 13 Часови
272017 Welsh Minor Championship 186 Денови 13 Часови
282017 Welsh Minor Championship 186 Денови 13 Часови
292017 Welsh Minor Championship 187 Денови 3 Часови
302017 Welsh Open Major Championship 187 Денови 3 Часови
312017 South Wales Spring Blitz 212 Денови 7 Часови
322017 Welsh Under 11 Championship 226 Денови 5 Часови
332017 Welsh Under 13 Championship 226 Денови 5 Часови
342017 Welsh Under 16 Championship 226 Денови 5 Часови
3546th Dyfed Open 2017 233 Денови 6 Часови
362017 Dyfed Major 233 Денови 7 Часови
372017 South Wales New Year Open 282 Денови 6 Часови
382017 South Wales New Year Major 282 Денови 6 Часови
39West Wales Open 2016 324 Денови 6 Часови
40West Wales Major 2016 324 Денови 6 Часови
41West Wales Minor 2016 324 Денови 6 Часови
42Gwent Cl 2016 352 Денови 3 Часови
432016 South Wales Minor 372 Денови 12 Часови
44South Wales Autumn Major 373 Денови 6 Часови
45South Wales Autumn Open 373 Денови 6 Часови
462nd Welsh Seniors Invitational sponsored by ZPR International 387 Денови 11 Часови
472016 South Wales Autumn Blitz 401 Денови 3 Часови
482016 South Wales Summer Major 413 Денови 13 Часови
49South Wales Summer Open 413 Денови 13 Часови
502016 Welsh Seniors Championship 413 Денови 13 Часови
Advertisement