Избор на федерација    ECU Logo

Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Morocco (MAR)

Flag MAR
Бр.Турнирпоследно ажурирање
117è Festival International de Chefchaouen Open Principal 9 Часови 26 мин.
217è Festival International de Chefchaouen marathon de blitz 18 Часови 29 мин.
3Tournoi estival de la ville de Salé 19 Денови 20 Часови
42e tournoi scolaire francophone - lycée 28 Денови 2 Часови
52e tournoi scolaire francophone - jeunes challengers 28 Денови 2 Часови
62e tournoi scolaire francophone - primaire 28 Денови 2 Часови
72eme tournoi scolaire francophone - collège 28 Денови 2 Часови
8Tournoi international scolaire français et francophone des echecs 2016/2017 32 Денови 21 Часови
9TROPHEE RAMADAN DES JEUNES AGADIR 2018 40 Денови 1 Часови
1010em Tournoi Ramadan 2018 Open Local 41 Денови 19 Часови
112e tournoi scolaire francophone - lycée 57 Денови 21 Часови
12Open Blitz de Ramadan 2018 57 Денови 21 Часови
13Open El Ksiba blitz 2018 72 Денови 19 Часови
14Open El Ksiba 2018 72 Денови 19 Часови
15gymnasiade 2018 men 186742 75 Денови 5 Часови
16ISF GYMNASIADE 2018 GIRLS- 186743 75 Денови 6 Часови
17ISF GYMNASIADE 2018 GIRLS- 186743 75 Денови 6 Часови
182eme TOURNOI PRINCE MOULAY EL HASSAN DES ECHECS 76 Денови 19 Часови
19Championnat du Maroc Scolaire Francophone 2018 98 Денови 2 Часови
20Championnat du Maroc Scolaire Francophone 2018 - College Lycée 98 Денови 2 Часови
211er Marathon de blitz Casablanca 99 Денови
22Open de Meknes 2018 105 Денови
238e tournoi national des écoles des échecs primaire 126 Денови 2 Часови
248ème tournoi national des écoles - Collège 126 Денови 2 Часови
258ème tournoi national des écoles - Collège 126 Денови 2 Часови
26Tournoi National de blitz Casablanca 11 Mars 2018 133 Денови 2 Часови
27FOUNTY CHESS OPEN EDITION 2018 139 Денови 8 Часови
28Tournoi des jeunes espoirs 2018 Casablanca 147 Денови 1 Часови
2911 ème tournoi national d'échecs des challengers + 1500 Elo 154 Денови 1 Часови
3011 ème tournoi national d'échecs des prétendants - 1500 Elo 154 Денови 1 Часови
318e tournoi scolaire des échecs 154 Денови 8 Часови
32TOURNOI HIVER 2018 4E EDITION 159 Денови 6 Часови
331ère Edition du Tournoi d'amitié U18 / Tanger 161 Денови 1 Часови
34Rencontre amitié des échecs Tiznit Tournoi blitz 175 Денови 6 Часови
35Rencontre amitié des échecs Tiznit Tournoi par équipes RR 175 Денови 10 Часови
361er Tournoi National d'Echecs de Marrakech 2018 182 Денови 3 Часови
3710 ème tournoi national d'échecs des challengers + 1500 Elo 189 Денови 1 Часови
3810 ème tournoi national d'échecs des prétendants - 1500 Elo 189 Денови 2 Часови
3910 eme Tournoi National d'Echecs-Espoirs 189 Денови 2 Часови
40Tournoi d'échecs rapide - 11 Janvier 2018 - 192 Денови 2 Часови
414EME OPEN ESSAOUIRA 11 JANVIER OPEN LOCAL 192 Денови 2 Часови
42Premier tournoi local 2017 2018 Garçons 203 Денови 4 Часови
43Premier Tournoi local 2017 2018 Filles 203 Денови 4 Часови
444 éme Open El Jadida 2017 209 Денови 20 Часови
459ème tournoi des challengers - prétendants + 1500 Elo 217 Денови 1 Часови
469ème tournoi des challengers - espoirs - 1500 Elo 217 Денови 3 Часови
47TOURNOI AUTOMNE 2017 JEUNES 252 Денови 1 Часови
487e Tournoi national "Come To My Home" Fes 2017 259 Денови 3 Часови
496e Tournoi Come To My Home Mecknes 2017 260 Денови 2 Часови
50Tournoi international scolaire français et francophone des echecs 2016/2017 266 Денови 4 Часови