Избор на федерација    ECU Logo

Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Madagascar (MAD)

Flag MAD
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Tournoi Ouverture de Saison 2018 10 Денови 18 Часови
2National Team 2017 40 Денови 21 Часови
3elo fide sept 149 Денови 3 Часови
4Elo fide Sept Cat├ęgorie B 149 Денови 3 Часови
5elo fide Sept cat├ęgorie A 149 Денови 3 Часови
6Championnat National 2017 181 Денови 22 Часови
7TOURNOI Elo Fide DIEGO 2017 182 Денови 23 Часови
8TOURNOI ELO FIDE AMBOHIMANARINA 183 Денови
9National Feminin 2017 184 Денови 18 Часови
10National Jeune 2017 U10 185 Денови 16 Часови
11Tournoi Ouverture Saison - Excursion 302 Денови 14 Часови
12CHAMPIONNAT NATIONAL 2016 555 Денови 23 Часови
13International Chess Open Madagascar2016 575 Денови 17 Часови
14Tournoi Ouverture Saison 2016 - Madagascar Semi Rapide 737 Денови 21 Часови
15CAMPIONNAT DE MADAGASCAR PAR EQUIPE 2015 833 Денови 1 Часови
16INTERNATIONAL CHESS OPEN - MADAGASCAR 2015 926 Денови 15 Часови
17Coupe de Madagascar 2014 par equipe 1207 Денови
18TOURNEMENT ELO FIDE FEMALE 1219 Денови 15 Часови
19CHAMPIONNAT DE MADAGASCAR N2 1264 Денови 22 Часови
2011th ratings fide tournement 1315 Денови 14 Часови
218th tournement fide ratings 1345 Денови 14 Часови
227th ratings FIDE tournment 1364 Денови 14 Часови
236th tournement FIDE ratings 1367 Денови 15 Часови
245th TOURNEMENT FIDE RATINGS 1395 Денови 14 Часови
254th TOURNEMENT FIDE RATINGS 1407 Денови 15 Часови
26BLITZ A MAHAJANGA 1516 Денови
27African Individual Chess Championships (Zone 4.3) - Men section 2103 Денови 15 Часови
28African Individual Chess Championships (Zone 4.3) - Women section 2103 Денови 17 Часови
29CLASSEMENT ELO AVR 2011 2460 Денови 18 Часови