Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Lebanon (LBN)

Flag LBN
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Lebanese Indiviual Blitz Chess Championship 2017 23 Денови 19 Часови
29th Beirut International Open 2017 67 Денови 9 Часови
39th Beirut International Open 2017 71 Денови 8 Часови
49th Beirut International Open 2017 74 Денови 6 Часови
5Lebanese Indivitual Rapid Chess Championship 2017 83 Денови 11 Часови
6Lebanese Chess clubs 1st Division 91 Денови 7 Часови
7Lebanese Chess clubs 1st Division 106 Денови 7 Часови
8 Lebanese Teams Rapid chess Championship 106 Денови 10 Часови
9InterClubs Blitz Chess Championship 2017 130 Денови 9 Часови
1043rd Lebanese Individual Chess Championship 2017 - Final Stage 135 Денови 1 Часови
11Lebanese Individual Chess Championship 2017 - Qualification Stage 271 Денови 9 Часови
122016 Soviet Alumni Christmas Chess Tournament 348 Денови 10 Часови
1342nd Lebanese Individual Championship - Final Stage 2016 374 Денови 9 Часови
142016 Qualification Lebanese Chess Championship 436 Денови 11 Часови
152016 Qualification Lebanese Chess Championship 438 Денови 16 Часови
16Lebanese InterClubs Championship - First League - 2016 501 Денови 10 Часови
17Lebanese Blitz Chess Championship 2016 522 Денови 8 Часови
18Lebanese Individual Rapid Chess Championship 2016 611 Денови 9 Часови
19"Soviet Universities Graduates" Christmas Chess Tournament 2015 716 Денови 5 Часови
20Amicale Christmas Tournament 2015 716 Денови 14 Часови
2141st Lebanese Individual Championship - Final Stage 2015 737 Денови 9 Часови
2210th Mediterranean Individual Championships 2015 - Beirut – Lebanon 781 Денови 15 Часови
2310th Mediterranean Individual Blitz Championship 2015 - Beirut – Lebanon 788 Денови 10 Часови
248th Beirut International Open 2015 809 Денови 17 Часови
25Ehden Chess Festival 2015 817 Денови 22 Часови
26Ehden Chess Festival 2015 - U14 822 Денови 9 Часови
27Ehden Chess Festival 2015 822 Денови 9 Часови
28Lebanese Individual Rapid Chess Championship 2015 828 Денови 11 Часови
29International Chess Day Championship 2015 843 Денови 9 Часови
30International Chess Day 2015 - U14 843 Денови 9 Часови
31Leabanese InterClubs Championship - 1st division - 2015 845 Денови 14 Часови
32Leabanese InterClubs Championship - 1st division - 2015 845 Денови 18 Часови
33Lebanese Clubs Rapid Chess Chapionship 2015 939 Денови 12 Часови
34Lebanese Individual Chess Championship - Qualifications 958 Денови 21 Часови
35Lebanese Clubs Championship 2015 - 2nd Division - G2 997 Денови 23 Часови
36Lebanese Clubs Championship 2015 - 2nd Division - G1 997 Денови 23 Часови
37Emmanul Lasker - Group B 1047 Денови 8 Часови
38Emmanul Lasker - Group A 1047 Денови 8 Часови
3985th Tigran Petrosian Anniversary Rapid Chess 1082 Денови 1 Часови
40Lebanese Clubs Blitz Championsip 1109 Денови 10 Часови
41Lebanese Clubs Rapid Chess Chapionship 2014 1111 Денови 21 Часови
4220th Lebanese Individual Rapid Chess Championship - 2014 1136 Денови 19 Часови
4340th Lebanese Individual Chess Championship 2014 - Final Stage 1265 Денови 22 Часови
4440th Lebanese Individual Championship - 2014 - Final Stage 1267 Денови
452 emes Rencontres Internationales des Echecs Francophones 1284 Денови 9 Часови
462 emes Rencontres Internationales des Echecs Francophones Blitz 1286 Денови 7 Часови
477th Beirut International Open 2014 1309 Денови 23 Часови
48Lebanese Individual Chess Championship - Qualifications 1376 Денови 7 Часови
492013 Lebanese Blitz Chess Championship 2013 Lebanese Blitz Chess Championship 1470 Денови 9 Часови
50Lebanese Individual Chess Championship 2013 1526 Денови 9 Часови
Advertisement