Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Hong Kong (HKG)

Flag HKG
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Jolimark (HK) International Open Chess Championship 2017 6 Часови 46 мин.
2Hong Kong Christmas Blitz 2017 1 Денови 5 Часови
3Hong Kong Christmas Rapid 2017 3 Денови 20 Часови
4Caissa 5th Anniversary Open 4 Денови 2 Часови
52017全港青年學藝象棋比賽 - 大專及青年組 4 Денови 20 Часови
62017全港青年學藝象棋比賽 - 高中組 4 Денови 20 Часови
72017全港青年學藝象棋比賽 - 初中組 4 Денови 20 Часови
82017全港青年學藝象棋比賽 - 高小組 4 Денови 20 Часови
92017全港青年學藝象棋比賽 - 初小組 5 Денови
10End of Year Tournament 2017 6 Денови 19 Часови
112017東區象棋錦標賽 - 親子組 11 Денови 19 Часови
122017東區象棋錦標賽 - 公開組 11 Денови 19 Часови
132017東區象棋錦標賽 - 中學組 11 Денови 19 Часови
142017東區象棋錦標賽 - 高小組 11 Денови 19 Часови
152017東區象棋錦標賽 - 初小組 11 Денови 19 Часови
16HKJCC Junior Chess Championships 2017 - U7 12 Денови 1 Часови
17HKJCC Junior Chess Championships 2017 - U11 12 Денови 1 Часови
18HKJCC Junior Chess Championships 2017 - U9 12 Денови 2 Часови
19HKJCC Junior Chess Championships 2017 - U17 12 Денови 2 Часови
20HKJCC Junior Chess Championships 2017 - U13 12 Денови 3 Часови
21Caissa Autumn Friday Open 13 Денови 19 Часови
22Hong Kong Open Championships 2017 24 Денови 6 Часови
232nd Hong Kong National Open and Junior Blitz Chess Championships 2017 U8 26 Денови 3 Часови
242nd Hong Kong National Open and Junior Blitz Chess Championships 2017 U12 & U10 26 Денови 3 Часови
252nd Hong Kong National Open and Junior Blitz Chess Championships 2017 Open, U18, U16 & U14 26 Денови 3 Часови
26MindSports IO 中國象棋賽 名手組 27 Денови 15 Часови
27MindSports IO 中國象棋賽 公開組 27 Денови 19 Часови
282017年全港中小學生中國象棋個人賽 - 高小組 33 Денови 1 Часови
292017年全港中小學生中國象棋個人賽 - 小學女子組 33 Денови 1 Часови
302017年全港中小學生中國象棋個人賽 - 初小組 33 Денови 1 Часови
31The Chess Academy ActiveKids Fall Open 2017 (Rated Standard) 33 Денови 1 Часови
32Novice Tournament 2017 U6 Section 36 Денови 2 Часови
33Novice Tournament 2017 U18 Section 39 Денови 19 Часови
34Novice Tournament 2017 U12 Section 39 Денови 19 Часови
35Novice Tournament 2017 U10 Section 39 Денови 19 Часови
36Novice Tournament 2017 U8 Section 39 Денови 19 Часови
37Novice Tournament 2017 U6 Section 39 Денови 19 Часови
382017年全港中小學生中國象棋個人賽 - 高中組 39 Денови 23 Часови
392017年全港中小學生中國象棋個人賽 - 初中組 39 Денови 23 Часови
402017年全港中小學生中國象棋個人賽 - 中學女子組 39 Денови 23 Часови
41Novice Tournament 2017 41 Денови
42國慶盃象棋賽2017公開組 48 Денови 1 Часови
43國慶盃象棋賽2017中學組 48 Денови 1 Часови
44國慶盃象棋賽2017小學組 48 Денови 1 Часови
45國慶盃象棋賽2017公開組 75 Денови
46國慶盃象棋賽2017小學組 75 Денови
47國慶盃象棋賽2017中學組 75 Денови
48Hong Kong Summer Blitz 2017 80 Денови 20 Часови
49Hong Kong Summer Rapid 2017 87 Денови 19 Часови
502017年全港公開中國象棋個人賽-甲組 88 Денови 14 Часови
Advertisement