Избор на федерација    ECU Logo

Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Haiti (HAI)

Flag HAI
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Championnat Fermé AIC 1ere Edition Section A 21 Денови 15 Часови
2Open AIC moins de 15 ans 23 Денови 8 Часови
3Open AIC Section B 29 Денови 15 Часови
4Tournoi d'Echecs AIC premiere Edition. Catégorie Féminine 31 Денови 8 Часови
5Championnat Interscolaire 2018. Under 14 1ere Edition 50 Денови 14 Часови
6Greta Home chess Championship. Under 18 open. 1st Edition 50 Денови 20 Часови
7Championnat Interscolaire Greta Home U20 Open 2018 52 Денови 12 Часови
8Championnat Interscolaire Greta Home U10 open 2018. 52 Денови 13 Часови
9Championnat Interscolaire U12 fille 2018 52 Денови 13 Часови
10Tournoi Ouvert André Pierre 71 Денови 10 Часови
11C Eliminatoire Barbades 2017 169 Денови 20 Часови
12PHASE FINALE HINCHE 190 Денови 7 Часови
13HINCHE VS GANTHIER 244 Денови 11 Часови
14TOURNOI ECHECS DE MIREBALAIS 247 Денови 9 Часови
15TOURNOI ECHECS DE HINCHE 247 Денови 11 Часови
16AJEH 2 414 Денови 8 Часови
17DEPARTAGE Tournoi Fin d'annee 462 Денови 9 Часови
18NATIONAL JEUX D'ESPRIT 598 Денови 17 Часови
192eme edition tournoi de Hinche 690 Денови 3 Часови
20Tournoi U20 de Hinche 691 Денови 3 Часови
21Championnat IS 2016 Par équipe 696 Денови 18 Часови
22Champion IS U-17 Open 696 Денови 19 Часови
23Tournoi Journee Mondiale VIH 864 Денови 14 Часови
24Championnat National Interclubs 2015 959 Денови 11 Часови
25Open National GOTTFRIED KRAUCHI 1078 Денови 4 Часови
26Championnat National Interscolaire d'Haïti des moins de 16 ans 1079 Денови 5 Часови
27Championnat interscolaire 2015 par équipe 1079 Денови 6 Часови
2810eme edtion Tournoi Interscolaire d'echecs D'Haiti (Categorie Feminine) 1080 Денови 5 Часови
2910eme edition national interscolaire 2015 categorie u12 1080 Денови 5 Часови
30Tournoi d'echecs interscolaire de mirebalais (premiere edition) .U14 ,U12 1095 Денови 5 Часови
31Tournoi de la solidarite(HUM) Mirebalais (HAI) 1134 Денови 13 Часови
32Tournoi regroupant en majeure partie des universitaire 1176 Денови 8 Часови
33Championnat Interclubs 2014 1324 Денови 2 Часови
34CAMPIONNAT NATIONAL DES ECHECS 2014 1452 Денови 10 Часови
35Championnat u15 de Hinche 1960 Денови 16 Часови
36YYYYYY 2823 Денови 14 Часови