Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Faroe Islands (FAI)

Flag FAI
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Faroes Open 2018 2 Денови 6 Часови
2Faroes Open 2018 Blitz 3 Денови 21 Часови
3Steypakapping 2018 49 Денови 9 Часови
4Steypakapping 2018 51 Денови 10 Часови
5European Small Nations Individual Championship 2018 85 Денови 3 Часови
6GP Finalan 2018 99 Денови 2 Часови
7Unglingabólkur 2018 103 Денови 23 Часови
8Almenni bólkur 2018 104 Денови 22 Часови
9Landsliðsbólkur 2018 108 Денови 1 Часови
101. bólkur 2018 108 Денови 2 Часови
113 og 4 flokkur 116 Денови 6 Часови
12Liðkappingin 2017-18, 3. deild 118 Денови 21 Часови
13Liðkappingin 2017-18, 2. deild 118 Денови 21 Часови
14Liðkappingin 2017-18, 1. deild 118 Денови 21 Часови
15GP8 Kollafjørður 142 Денови 5 Часови
165 og 6 flokkur 147 Денови 20 Часови
173 og 4 flokkur 147 Денови 21 Часови
182. flokkur og yngri 147 Денови 21 Часови
19Kjolur Open 2018 STD 148 Денови 19 Часови
20Kjolur Open 2018 RPD 149 Денови 9 Часови
21Kjølur Open 2018 162 Денови 1 Часови
22GP6 Sandavágur 169 Денови 1 Часови
23ST-Open 2018 184 Денови 2 Часови
24Føroyameistaraheitið í snartalv 2017 198 Денови 3 Часови
25Runavík Open 2017 199 Денови 5 Часови
26A 217 Денови 2 Часови
27Streymur-Kvik 2017 219 Денови 1 Часови
28Vinarlandsdystur Føroyar - Ísland 2017 230 Денови 5 Часови
29Føroyar - Ísland vinarlandsdystur 239 Денови 3 Часови
30Snarkapping GP1 Klaksvík 268 Денови 2 Часови
31Faroes Open 2017 362 Денови
32Faroesopen Blitz 366 Денови 5 Часови
331. Bólkur 2017 457 Денови 6 Часови
34Unglingabólkur 2017 457 Денови 6 Часови
35Landliðsbólkur 2017 457 Денови 6 Часови
36Almenni bólkur 2017 457 Денови 7 Часови
37GP-finala 2017 471 Денови 6 Часови
38HT-Open 477 Денови 2 Часови
39Liðkappingin 2016-17, 1. deild 485 Денови 6 Часови
40Liðkappingin 2016-17, 3. deild 485 Денови 6 Часови
41Liðkappingin 2016-17, 2. deild 485 Денови 7 Часови
42GP 7 ST-Kvik 488 Денови 10 Часови
43HT kvik 520 Денови 7 Часови
44Kjølur Open 526 Денови 1 Часови
45FM í snartalv 2016 563 Денови
46Runavik Open 2016 596 Денови 2 Часови
47GP 3 ST-OPEN 617 Денови 2 Часови
48GP 2 ST-Kvik 625 Денови 4 Часови
49GP 1 í Klaksvík 639 Денови 4 Часови
50Liðkappingin 2015-16, 3. deild 817 Денови 8 Часови