Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Djibouti (DJI)

Flag DJI
Бр.Турнирпоследно ажурирање
12018 Zone 4.2 Individual Chess Championships (Open) 125 Денови 5 Часови
22018 Zone 4.2 Individual Chess Championships (Women) 125 Денови 22 Часови
3. . 2437 Денови 22 Часови
4National Open U9 3230 Денови 15 Часови
5National Open U9 3237 Денови 14 Часови
6National Open U9 3238 Денови 11 Часови