Избор на федерација    ECU Logo

Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Canada (CAN)

Flag CAN
Бр.Турнирпоследно ажурирање
13e TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION C 13 Часови 55 мин.
23e TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION B 13 Часови 56 мин.
33e TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION A 13 Часови 59 мин.
4ACC New Year Swiss U1500 14 Часови 11 мин.
5ACC New Year Swiss U1900 14 Часови 17 мин.
6ACC New Year Swiss Crown 14 Часови 18 мин.
7Greater Toronto Chess League 2017 6 Денови 15 Часови
8TOURNOI DU PÈRE NOEL 2016 (SECTION OUVERTE) 24 Денови 14 Часови
9TOURNOI DU PÈRE NOEL 2016 (SECTION B -1800) 24 Денови 15 Часови
10TOURNOI DU PÈRE NOEL 2016 (SECTION C -1500 et SC) 24 Денови 15 Часови
11ACC December Rapid Swiss 35 Денови 15 Часови
122016 Holidays Open U1600 36 Денови 18 Часови
132016 Holidays Open U1900 36 Денови 18 Часови
142016 Holidays Open Crown 36 Денови 18 Часови
152016 Holidays Open U2200 36 Денови 18 Часови
162016 Aurora Chess Club - Nearly Freezing-Top 40 Денови 16 Часови
172016 Aurora Chess Club - Nearly Freezing U1300 40 Денови 18 Часови
181er TOURNOI SEMI-RAPIDES DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 41 Денови 16 Часови
19Transcontinental «F» 2016 42 Денови 23 Часови
20transcontinental «E» 2016 42 Денови 23 Часови
21Transcontinental «D» 2016 42 Денови 23 Часови
22Transcontinental «C» 2016 42 Денови 23 Часови
23Transcontinental 2016 «B» 42 Денови 23 Часови
24Transcontinental 2016 «A» 42 Денови 23 Часови
25ACC Sub-Zero Swiss Crown 49 Денови 14 Часови
26ACC Sub-Zero Swiss U1500 49 Денови 14 Часови
27ACC Sub-Zero Swiss U1900 49 Денови 15 Часови
28Tournoi ouvert de Chambly (TOC) 2016 51 Денови 21 Часови
29CIC Dec2 PA Day S1 52 Денови 21 Часови
30CIC Dec2 PA Day S2 52 Денови 21 Часови
31CIC Dec2 PA Day S3 52 Денови 21 Часови
32CIC Dec2 PA Day S4 52 Денови 21 Часови
332e TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION A 62 Денови 13 Часови
342e TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION B 62 Денови 13 Часови
352e TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION C 62 Денови 14 Часови
36CIC Nov18 PA Day Int2 66 Денови 2 Часови
37CIC Nov18 PA Day Adv 66 Денови 2 Часови
38CIC Nov18 PA Day Int1 66 Денови 2 Часови
392016 Toronto Senior Reserve 69 Денови 15 Часови
402016 Toronto Senior Championship 69 Денови 15 Часови
412016 Aurora Chess Club Fall 5 Weeker 76 Денови 17 Часови
422016 Aurora Chess Club Fall 5 Weeker 76 Денови 17 Часови
43Tournoi invitation Jean-Marie-Lebel (section A) 77 Денови 7 Часови
44Tournoi invitation Jean-Marie-Lebel (section B) 77 Денови 7 Часови
45ACC Halloween Rapid Swiss 84 Денови 16 Часови
46ACC Back to the Grind Swiss Crown 91 Денови 14 Часови
47ACC Back to the Grind Swiss U1900 91 Денови 14 Часови
48ACC Back to the Grind Swiss U1400 91 Денови 14 Часови
491er TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION A 104 Денови 13 Часови
501er TOURNOI DU MARDI À LAVAL COTÉ FQE 2016-2017 SECTION B 104 Денови 13 Часови
Advertisement