Избор на федерација    ECU Logo

Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Angola (ANG)

Flag ANG
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1CAMPEONATO NACIONAL DE RAPIDAS 2017 8 Денови 1 Часови
2CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS 2017 9 Денови
3CAMPEONATO NACIONAL BLITZ 2017 11 Денови
4TORNEIO PREMIO FABRICA DE CIMENTO DO KUANZA SUL 2016 14 Денови 19 Часови
5wevwser 21 Денови
6MACOVI SPORT CLUB/ TORNEIO DE RÁPIDAS 2016 38 Денови 20 Часови
7MACOVI SPORT CLUB/ TORNEIO ACTIVO DAS MACOVIS 2016 38 Денови 20 Часови
8TORNEIO PROVINCIAL DE XADREZ 5 DE NOVEMBRO/BNA 53 Денови 7 Часови
9OPEN MEMORIAL MANUEL ANDRADE 2016 59 Денови 3 Часови
10WOMAN MEMORIAL MANUEL ANDRADE 2016 59 Денови 5 Часови
11TORNEIO ALUSIVO AO 3 DE OUTUBRO DIA DAS FINANÇAS 78 Денови 8 Часови
12TACA TITO MARTINS 2016 81 Денови 2 Часови
13CAMPEONATO NACIONAL UNIVERSITARIO 2016 82 Денови 20 Часови
14TORNEIO AMADOR BANCO SOL 2016 105 Денови 6 Часови
15Memorial Santos Julio 2016 114 Денови 3 Часови
16TORNEIO 17 DE SETEMBRO 2016 122 Денови 5 Часови
17TORNEIO DE XADREZ 28 DE AGOSTO 146 Денови
18CAMPEONATO PROVINCIAL DE JUVENIS BENGUELA 2016 224 Денови 3 Часови
19CAMPEONATO NACIONAL ABSOLUTO - MATCH - LUANDA 2016 228 Денови 4 Часови
20CAMPEONATO NACIONAL JUVENIL MASCULINO - SUMBE 2016 241 Денови 6 Часови
21CAMPEONATO NACIONAL JUNIOR FEMININO - SUMBE 2016 241 Денови 6 Часови
22CAMPEONATO NACIONAL JUVENIL FEMININO - SUMBE 2016 241 Денови 6 Часови
23CAMPEONATO NACIONAL JUNIOR MASCULINO - SUMBE 2016 241 Денови 6 Часови
24CAMPEONATO ABSOLUTO 2016 248 Денови 21 Часови
25CAMPEONATO ABSOLUTO FEMININO 2016 248 Денови 21 Часови
26TORNEIO 1 DE MAIO 2016 DA ESCOLA DR. SICASCALHO JUNIOR (TIO GADINHO) 260 Денови 4 Часови
27TORNEIO COOK WALTER (SABADO XADREZISTICO) 2016 263 Денови 3 Часови
28CAMPEONATO NACIONAL ABSOLUTO ZONAL B - BENGUELA 2016 287 Денови 4 Часови
29Pocholo Chess 291 Денови 22 Часови
30ZONAL A 2016 293 Денови 23 Часови
31TAÇA GRUPO CABETO SUMBE 2016 304 Денови 5 Часови
32CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO - 2016 305 Денови 1 Часови
33TORNEIO MARÇO MULHER 2016 314 Денови 23 Часови
34TORNEIO 19 DE FEVEREIRO 2016 329 Денови 1 Часови
35MACOVI SPORT CLUB/ Campeonato Interno da Macovi Golfe 329 Денови 21 Часови
36CAMPEONATO INTERNO DO INDEPENDENTE DO GOLFE 337 Денови 23 Часови
37MACOVI SPORT CLUB - CAMPEONATO INTERNO DA MACOVI POPULAR 2016 339 Денови 3 Часови
38TORNEIO 4 DE FEVEREIRO 2016 PARA NAO FEDERADOS 347 Денови 4 Часови
39CAMPEONATO NACIONAL SEMI RAPIDAS - SUMBE - 2015 367 Денови 22 Часови
40CAMPEONATO NACIONAL DE RAPIDAS - SUMBE - 2015 367 Денови 23 Часови
41CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS - SUMBE- 2015 369 Денови 5 Часови
42TORNEIO FINAL DE ANO 385 Денови 4 Часови
43TAÇA SUPER GESSO - SUMBE 2015 400 Денови 1 Часови
44CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ POR EQUIPAS 2015 423 Денови 5 Часови
45TORNEIO TAÇA ENDE - SUMBE 2015 423 Денови 7 Часови
46TORNEIO ALUSIVO AO 28 DE OUTUBRO DIA DO FUNDO DE APOIO SOCIAL SUMBE 2015 442 Денови 3 Часови
47TORNEIO ALUSIVO AO BNA BENGUELA 2015 448 Денови 5 Часови
48CAMPEONATO NACIONAL JUNIOR MASCULINO - LUBANGO - 2015 456 Денови 22 Часови
49CAMPEONATO NACIONAL JUNIOR FEMININO - LUBANGO - 2015 457 Денови
50TORNEIO ALUSIVO AO 04 OUTUBRO DIA DAS FINANÇAS - SUMBE - 2015 463 Денови 5 Часови
Advertisement