Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

XXIV Team Championship of Macedonia

последно ажурирање26.07.2015 16:49:19, Creator/Last Upload: Chess Federation of Macedonia (1)

Search for team Пребарувај

Пласман со партии

Рк.Екипа12345678 ТБ1  ТБ2  ТБ3 
1Alkaloid, Skopje * 46661438,50
2Gambit Aseko-SEE, Skopje2 * 5512320
3Gostivar, Gostivar0 * 344919,50
4GSK Kumanovo½13 * 3344718,51
5Stevo Patako, Bitola½13 * 44718,51
6Prilep, Prilep½23 * 517,50
7Karposh, Skopje0½22 * 2140
84-ti Noemvri, Bitola0½222½ * 09,50

Белешка:
Tie Break1: Matchpoints (2 For wins, 1 For Draws, 0 For Losses)
Tie Break2: points (game-points)
Tie Break3: The results Of the teams In Then same point group according To Matchpoints