Р Е Г И С Т Р А Ц И Ј А-П Р И Ј А В А: Blitz de Noël 2018 / Club d'échecs de Payerne
Турнир Федерација Играчите се пријавени: 79 Ранг листа Список по азбучен ред
Турнир * Име * Презиме * Година на раѓање (yyyy) * Род * Шаховски клуб Федерација * Национален ИД Национален рејтинг Национална рејтинг листа E-Mail * * обврзни полиња После Вашата пријава ќе добиете mail со потврда. Пратите пријава