Р Е Г И С Т Р А Ц И Ј А-П Р И Ј А В А: Jahresschluß Open 2018 Sottrum
Турнир Федерација Играчите се пријавени: 61 Ранг листа Список по азбучен ред
Турнир * Име * Презиме * Род * Шаховски клуб Федерација * Национален ИД Национален рејтинг Национална рејтинг листа E-Mail * Забелешка * обврзни полиња После Вашата пријава ќе добиете mail со потврда. Пратите пријава