Оnline пријавата веќе не е возможна. Ве молиме пријавете се во турнирската сала.
Сервер на Chess-Tournament-Results © 2006-2021 Heinz Herzog, CMS-Version 12.07.2021 09:27
PixFuture exclusive partner, masthead