Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Šahovsko prvenstvo Osnovne škole " Vladimir Nazor " Zenica

последно ажурирање14.03.2018 13:12:02, Creator/Last Upload: sejfudin

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1Cerkez LorenaBIH0
2Durmić DanisBIH0
3Efendić NezirBIH0
4Huskić TarikBIH0
5Mahmić HarunBIH0
6Nukić AdamirBIH0
7Odobašić ElmirBIH0
8Porča IndirBIH0
9Zečević AdianBIH0
10Šehić SamedBIH0
11Škulj MinelaBIH0
12Šuvalić HananBIH0
13Šuvalić ImranBIH0
Advertisement