Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Latvian Youth Chess Championship G-10 2018

последно ажурирање20.03.2018 09:03:07, Creator/Last Upload: savieniba

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.РтгКлуб/Град
1IValeine Ieva11611871LAT1257Rīgas Šaha skola/J. Valeinis
2IIJansone Melānija Luīze11614722LAT1112Rīgas Šaha skola/V. Rožlapa
3IIJēkabsone Nellija11615389LAT1750Kuldīgas NSS/G. Gertners
4IIKrasiļņikova Marija11618019LAT1750Rīgas Šaha skola/S. Galkins
5IIRasimenoka Marija11615630LAT1750Rīgas Šaha skola/A. Smirnovs
6IIZubova Polina11615753LAT1750Rīgas Šaha skola/L. Borisovs
7IILiepiņa Elza11617977LAT1650Rīgas Šaha skola/V. Rožlapa
8IIIKareva Darjana11617845LAT1650Rīgas Šaha skola/Dana Matisone
9IIIPlauča Lelde11617250LAT1650Rīgas Šaha skola/Ā. Āboliņa
10IIIProņina Aurēlija11615621LAT1650Rīgas Šaha skola/V. Rožlapa
11IIITreibuša Viktorija11615745LAT1650Rīgas Šaha skola/Dana Matisone
12IIIZemture Madara11617969LAT1650Rīgas Šaha skola/V. Rožlapa
13IVOpmane Loreta11615613LAT1550Rīgas Šaha skola/V. Rožlapa
14IVStare Evelīna11619503LAT1550Rīgas Šaha skola/Ā. Āboliņa
15IVVaičuka Marija11618507LAT1550Olaines Sporta centrs/G. Skujiņa
16IIIJablonskaja JelenaLAT1650D.Matisone