Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Δημοτικό Σπαρτύλα Κέρκυρας

последно ажурирање14.02.2018 09:19:35, Creator/Last Upload: greek chess federation

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 3GRE0
2ΓΕΡΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 2GRE0
3ΓΕΡΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ 5GRE0
4ΓΕΡΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 4GRE0
5ΓΙΣΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 5GRE0
6ΓΙΣΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 6GRE0
7ΓΙΣΔΑΚΗ ΜΑΡΙΛΙΑ 4GRE0
8ΓΙΣΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣ 4GRE0
9ΔΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6GRE0
10ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΕΝΗ 6GRE0
11ΖΕΡΒΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 4GRE0
12ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ***5GRE0
13ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ*** 3GRE0
14ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ***2GRE0
15ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ***2GRE0
16ΘΕΟΔΟΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 6GRE0
17ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 4GRE0
18ΛΙΟΥΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3GRE0
19ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 6GRE0
20ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ 3GRE0
21ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ 4GRE0
22ΠΑΣΧΑΛΗ ΝΤΟΡΙΝΑ 6GRE0
23ΠΡΙΦΤΗ ΕΤΙΕΝ 4GRE0
24ΠΡΙΦΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 6GRE0
25ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 3GRE0
26ΣΑΛΒΑΝΟΥ ΦΙΛΙΩ 5GRE0
27ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 4GRE0
28ΣΕΡΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 4GRE0
29ΣΙΔΕΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 4GRE0
30ΣΙΔΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ 3GRE0
31ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 5GRE0
32ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 4GRE0