Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Iran's Science Ministry Chess Tournament (Standard_ Region No.2 _Women)

последно ажурирање14.02.2018 09:22:05, Creator/Last Upload: mr. hosseinali manoochehri

Пласман со партии

Рк.Екипа12345
1Gilan * 2342
2Daneshgah Mazandaran2 * 2
3Elm & Fanavari Mazandaran1 * 13
4Oloum Keshavarzi & Manabeh Tabiee Gorgan023 * 2
5Noushirvani Babol212 *