Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Iran's Science Ministry Chess Tournament (Standard _ Region No.2 _Men)

последно ажурирање14.02.2018 09:22:42, Creator/Last Upload: mr. hosseinali manoochehri

Пласман со партии

Рк.Екипа12345 ТБ1  ТБ2  ТБ3 
1gilan * 33413,580
2golestan½ * 33410,560
3elm & fanavari mazandaran11 * 349,040
4oloum & fonoone babol111 * 36,020
5olum keshavarzi & manabeh tabiee gorgan0001 * 1,000

Белешка:
Tie Break1: points (game-points)
Tie Break2: Matchpoints (2 for wins, 1 for Draws, 0 for Losses)
Tie Break3: The results of the teams in then same point group according to Matchpoints