Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Sretenjski blic - Marsic 2018

последно ажурирање15.02.2018 19:53:03, Creator/Last Upload: chess federation of central serbia

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1Janjos Slavisa905739SRB2089
2Milosevic Milasin963607SRB2009
3Marcetic Slobodan949213SRB1954
4Raskovic Dejan958484SRB1926
5Tucakovic Dragan911585SRB1923
6Matovic Milovan970220SRB1920
7Gajic Nikola M971278SRB1902
8Radovanovic Malisa958476SRB1880
9Neskovic Aleksandar970263SRB1875
10Lojpur Nikola983390SRB1858
11Radosavljevic Milan M970271SRB1858
12Lukic Radosav937827SRB1824
13Cmiljanic Mikica976270SRB1807
14Jovanovic Ljubisa958433SRB1805
15Simonovic Milomir D971413SRB1792
16Stanojlovic Dragan970280SRB1778
17Simic Sasa971405SRB1764
18Lukovac Nikola986763SRB1757
19Trifunovic Mladen971456SRB1728
20Cmiljanic Milan958417SRB1706
21Milosavljevic Milivoje971316SRB1670
22Calovic Marko973211SRB1571
23Katusic Milos984060SRB1412
24Carevic Milos976261SRB0
25Todorovic Mikan992488SRB0