Third Saturday 64 Swiss semi-closed tournament - Novi Sad 05.02.-10.02.2018

ФедерацијаSerbia ( SRB )
Главен судијаIA Nikolic Petar J (940704)
Bedenkzeit90 min + 30 sec
СајтNovi Sad
Rating calculationМеѓународен рејтинг
Датум2018/02/05 до 2018/02/10
Просечен рејтинг1790
Програма за ждрепкаSwiss-Manager од Heinz Herzogтурнирски податок на Swiss-Manager

последно ажурирање19.01.2018 21:40:16, Creator/Last Upload: sahovski savez vojvodine

Избор на параметри без податоци за турнирот, без знамиња , Link tournament to the tournament calendar
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл