Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

CD SR Jovens do Porto sub 14+16+20 2017/2018

последно ажурирање15.10.2017 20:44:42, Creator/Last Upload: fpxporto

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.РтгполТипКлуб/Град
1Veiga José1930087POR1963U16Exp - Escola Xadrez Porto
2Sousa Hugo1930842POR1816U20Academia Xadrez Gaia
3Marques Ricardo Taborda Trigo1949438POR1780U20Exp - Escola Xadrez Porto
4Sismeiro Miguel1950975POR1689U14Exp - Escola Xadrez Porto
5Monteiro Paulo1942999POR1551U16O Amanhã Da Criança
6Lima Diogo1960431POR1487U20Exp - Escola Xadrez Porto
7Correia Bruno1936999POR1391U14O Amanhã Da Criança
8Camelo João1945939POR1389U20Academia Xadrez Gaia
9Vieira Pedro1955926POR1349U14Academia Xadrez Gaia
10Matos Gonçalo1933280POR1321U20Academia Xadrez Gaia
11Marques Ricardo Martinho1946242POR1317U16Gd Dias Ferreira
12Rey David1945300POR1290U16Exp - Escola Xadrez Porto
13Real Filipe1924842POR1273U20Academia Xadrez Gaia
14Marques Luís1948245POR1233U14Academia Xadrez Gaia
15Fonseca Pedro1955624POR1227U14Academia Xadrez Gaia
16Caldeira Bruno1948202POR1110U16Musas
17Verdial Vasco1955411POR1042U20Academia Xadrez Gaia
18Dicu Geammal1957430POR0U16Musas
19Pinheiro Nuno1953265POR1085U14Musas
20Pinho André1951858POR0U14Gd Dias Ferreira