Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Faroe Islands (fai)

Flag fai
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Faroes Open 2018 3 Денови 8 Часови
2European Small Nations Individual Championship 2018 28 Денови 1 Часови
3GP Finalan 2018 42 Денови
4Unglingabólkur 2018 46 Денови 21 Часови
5Almenni bólkur 2018 47 Денови 21 Часови
6Landsliðsbólkur 2018 51 Денови
71. bólkur 2018 51 Денови
83 og 4 flokkur 59 Денови 4 Часови
95 til 9 flokk 59 Денови 4 Часови
10Liðkappingin 2017-18, 3. deild 61 Денови 20 Часови
11Liðkappingin 2017-18, 2. deild 61 Денови 20 Часови
12Liðkappingin 2017-18, 1. deild 61 Денови 20 Часови
132. flokkur og yngri 63 Денови 5 Часови
14GP8 Kollafjørður 85 Денови 4 Часови
155 og 6 flokkur 90 Денови 18 Часови
163 og 4 flokkur 90 Денови 20 Часови
172. flokkur og yngri 90 Денови 20 Часови
18Kjolur Open 2018 STD 91 Денови 17 Часови
19Kjolur Open 2018 RPD 92 Денови 8 Часови
20Kjølur Open 2018 105 Денови
21GP6 Sandavágur 111 Денови 23 Часови
22ST-Open 2018 127 Денови 1 Часови
23Føroyameistaraheitið í snartalv 2017 141 Денови 2 Часови
24Runavík Open 2017 142 Денови 3 Часови
25A 160 Денови
26Streymur-Kvik 2017 162 Денови
27Vinarlandsdystur Føroyar - Ísland 2017 173 Денови 4 Часови
28Føroyar - Ísland vinarlandsdystur 182 Денови 1 Часови
29Snarkapping GP1 Klaksvík 211 Денови 1 Часови
30Faroes Open 2017 304 Денови 23 Часови
31Faroesopen Blitz 309 Денови 3 Часови
321. Bólkur 2017 400 Денови 5 Часови
33Unglingabólkur 2017 400 Денови 5 Часови
34Landliðsbólkur 2017 400 Денови 5 Часови
35Almenni bólkur 2017 400 Денови 5 Часови
36GP-finala 2017 414 Денови 5 Часови
37HT-Open 420 Денови 1 Часови
38Liðkappingin 2016-17, 1. deild 428 Денови 5 Часови
39Liðkappingin 2016-17, 3. deild 428 Денови 5 Часови
40Liðkappingin 2016-17, 2. deild 428 Денови 5 Часови
41GP 7 ST-Kvik 431 Денови 9 Часови
42HT kvik 463 Денови 5 Часови
43Kjølur Open 469 Денови
44FM í snartalv 2016 505 Денови 22 Часови
45Runavik Open 2016 539 Денови 1 Часови
46GP 3 ST-OPEN 560 Денови
47GP 2 ST-Kvik 568 Денови 2 Часови
48GP 1 í Klaksvík 582 Денови 3 Часови
49Liðkappingin 2015-16, 3. deild 760 Денови 6 Часови
50Liðkappingin 2015-16, 2. deild 763 Денови 9 Часови