Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Angola (ang)

Flag ang
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL FEMININO 2018 9 Часови 12 мин.
2CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL ABSOLUTO DE XADREZ -HUAMBO- 2018 3 Денови 1 Часови
3OPEN CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL JUNIOR 2018 9 Денови 8 Часови
4CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL JUVENIL FEMININO 2018 9 Денови 8 Часови
5CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL JUNIOR FEMNININO 2018 9 Денови 8 Часови
6OPEN CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL JUVENIL 2018 9 Денови 8 Часови
7Torneio Alusivo ao dia de África 22 Денови 7 Часови
81º Torneio Individual de Xadrez ISPTEC - 2018 22 Денови 9 Часови
9ZONAL A - LUANDA 30 Денови 1 Часови
10CAMPEONATO NACIONAL ZONAL B - PORTO AMBOIM 2018 32 Денови 9 Часови
11OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL JUNIOR 2018 36 Денови 12 Часови
12CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO 2018 40 Денови 8 Часови
13OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL INFANTE JUVENIL - LUANDA 2018 43 Денови 11 Часови
14TAÇA ENSA 2018 49 Денови 8 Часови
15TAÇA ENSA FEMININO 2018 49 Денови 9 Часови
16CAMPEONATO PROVINCIAL JUNIOR FEMININO 2018 50 Денови 8 Часови
171º Campeonato de Xadrez da Universidade Óscar Ribas 2018 51 Денови 1 Часови
18TORNEIO DA PAZ 2018 52 Денови 3 Часови
19TAÇA EPAL 2018 52 Денови 7 Часови
20TAÇA EPAL FEMININO 2018 52 Денови 7 Часови
21CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO DE XADRES DE BENGUELA 2018 56 Денови 3 Часови
22Campeonato Provincial Absoluto- Huila 2018 57 Денови 11 Часови
23CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO DO KUANZA SUL PORTO AMBOIM 2018 60 Денови 7 Часови
24TORNEIO TAÇA GRUPO CABETO - SUMBE 2018 62 Денови 8 Часови
25CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ JUVENIL DE BENGUELA 75 Денови 12 Часови
26CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ JUNIOR DE BENGUELA 75 Денови 12 Часови
27TAÇA 19 DE FEVEREIRO 2018 100 Денови 3 Часови
28Torneio Alusivo ao 4 de Fevereiro - Lubango - 2017 111 Денови 9 Часови
29CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS- LUBANGO - 2017 114 Денови 5 Часови
30Torneio Interno da Academia de Xadrez do Capalanca 2018 116 Денови 2 Часови
31Torneio Interno da Academia de Xadrez do Golfe 2018 116 Денови 2 Часови
32Torneio Interno Macovi 2018 117 Денови 5 Часови
3323 de Janeiro 127 Денови 6 Часови
34Rapidas Rene Castilhos 135 Денови 7 Часови
35Rene Castilhos 136 Денови 5 Часови
36CAMPEONATO PROVINCIAL DE LUANDA POR EQUIPAS 2017 152 Денови 9 Часови
37Autistman 2017 157 Денови 5 Часови
38Campeonato Nacional de Rapidas - Lubango - 2017 157 Денови 8 Часови
39CAMPEONATO NACIONAL DE BLITZ - LUBANGO - 2017 157 Денови 13 Часови
40CAMPEONATO PROVINCIAL POR EQUIPAS DO KUANZA SUL - 2017 168 Денови 7 Часови
41TORNEIO ALUSIVO AO DIA DA INDEPENDENCIA- SUMBE 2017 181 Денови 7 Часови
42OPEN ANGOLA LIVRE 2017 183 Денови 11 Часови
43TORNEIO 11 DE NOVEMBRO - DIA DA INDEPENDENCIA-SUMBE-2017 195 Денови 5 Часови
44CAMPEONATO UNIVERSITARIO 2017 218 Денови 3 Часови
45CAMPEONATO PROVINCIAL POR EQUIPAS - HUILA 2017 231 Денови 4 Часови
46TORNEIO DOMINGO XADREZISTICO 5 DE OUTUBRO 2017 238 Денови
47TORNEIO DE PREPARAÇÃO AO NACIONAL POR EQUIPAS 2017 238 Денови
48TORNEIO 17 DE SETEMBRO ALUSIVO AO HEROI NACIONAL DR. ANTÓNIO AGOSTINHO NETO NÚCLEO DO BENFICA 245 Денови 5 Часови
49Torneio de Rápidas em Feminino - SIAC 2017 245 Денови 9 Часови
50Torneio de Rápidas em Masculino - SIAC 2017 245 Денови 9 Часови